Прочети повече
< >
НачалоНовиниНовиниВигенин: ГЕРБ заблуждава, че магистралите носят разцвет

Вигенин: ГЕРБ заблуждава, че магистралите носят разцвет

28.02.2017

"Ямболска област изостава икономически и все повече се обезлюдява. ГЕРБ заблуждава, че с построяването на магистралите Южна България процъфтява. Нека се инвестира в Северозапада, но изоставащи региони като Ямбол, също трябва да получат специална подкрепа и ние ще се борим за това", заяви водачът на листата на "БСП за България" Кристиан Вигенин на кметовете и общинските съветници от петте общини на Ямболска област. "За трети път в Ямбол ГЕРБ ще ви лъже, че ще се довърши болницата. Младежкият дом отдавна не е средище на младите. В редица села в областта хората са буквално затворници, без транспорт и достъп дори до общинския център", очерта Вигенин някои от проблемите.


Кметовете и съветниците направиха конкретни предложения за региона. Сред тях наред с идеите, свързани с мерки за привличане на инвестиции, разкриване на качествени работни места и подобряване на пътната инфраструктура в областта, бяха предложени и конкретни инициативи като модернизиране на градския стадион в Ямбол, подмяна на водопроводите в селата, доизграждане на болницата в града и подпомагане на младите лекари да изберат Ямбол за професионалното си развитие. 
"Всички кандидати в листата на "БСП за България" са били или в момента са свързани с местната власт и можете да разчитате, че в наше лице ще имате силен съюзник, за да може с общи усилия да възродим Ямбол и региона. За БСП е много важно всеки гражданин да живее добре, да има еднакъв достъп до социални услуги. Ще го постигнем както с европейските средства, така и с дългосрочни инвестиции в инфраструктурни обекти, основани на принципа на публично-частното партньорство", завърши Вигенин.

Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета