Прочети повече
< >
НачалоНовиниПредстоящиОбщи усилия за създаване на работни места в страните от Западните Балкани

Общи усилия за създаване на работни места в страните от Западните Балкани

14.06.2012

Кристиан Вигенин ще участва в двудневен семинар "Общи усилия за създаване на достойни работни места в Западните Балкани", който ще се проведе на 14-ти и 15-ти юни в Скопие. 

В семинара ще участват парламентаристи и представители на синдикатите от страните на Западните Балкани, както и местни и европейски НПО, активни в региона.
 
Кристиан Вигенин ще представи доклад за Инструмента за предприсъединителна помощ, който предстои да се гласува във Външната комисия на ЕП на 9 юли т.г. Ще представи също така и доклада на гръцката евродепутатка Мария Елени Копа относно политиките на разширяване на ЕС.
 
След семинара Кристиан Вигенин ще даде изявления за местните медии.
 
Извън програмата на семинара Кристиан Вигенин ще проведе срещи с Гордан Георгиев, зам.-председател на Социалдемократическия съюз на Македония (СДСМ), с Радмила Шекеринска, която е председател на Националния съвет по европейска интеграция, с Яни Макрадули, зам.-председател на парламента в Скопие и с Игор Ивановски, координатор на парламентарна група на СДСМ (всички изброени са от СДСМ).
 
Още по темата:
 
Проектодоклад на Кристиан Вигенин относно предложението за регламент на Европейския парламент и на Съвета относно Инструмента за предприсъединителна помощ (ИПП ІІ)
 
Проектодоклад на Мария Копа относно Разширяване: политики, критерии и стратегическите интереси на ЕС

Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета