< >
НачалоНовини
Кристиан Вигенин: Пациентът трябва да е в центъра на здравната политика, а не печалбата
09.11.2021
"БСП е изключително последователна и нашата политика се основава на ясни принципи. Те са следните: всеки български гражданин трябва да има достъп до качествено здравеопазване и отговорност на държавата е да гарантира този достъп“
Повече
Кристиан Вигенин: Доброто образование е оръжие срещу социалните неравенства
06.11.2021
„Най силното оръжие за справяне със социалните неравенства е доброто образование. Никоя нация не е успяла, без да има образовани граждани, които се квалифицират през целия живот“
Повече
Вигенин призова за спиране злоупотребата с новата болница за политически цели
01.11.2021
„Призоваваме да спре злоупотребата с новата ямболска болница за политически цели! Всякакви нови партии и хора, които не са нясно с проблема за болницата, да не говорим за решаването му, използват темата предизборно. За нас това не е приемливо“, коментира водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин. Той припомни, че БСП в региона 5 години работи за това област Ямбол да има нова и модерна болница.
Повече
Криситан Вигенин:„БСП за България“ е за равен достъп до качествено образование и по-сериозни инвестиции на държавата както в образователната сфера, така и като помощ за семействата с ученици.
30.10.2021
Учители от Ямболска област подкрепиха приоритетите на БСП в образованието: нов модел на финансиране, безплатни учебници, преглед на учебното съдържание, 5% от БВП за образование, 1% за наука, достъп на всяко дете до качествено образование, включтелно в кризисната дистанционна форма, ежегодно увеличение на заплатите на учителите и др.
Повече
Кристиан Вигенин: Очаквахме от служебния здравен министър по-адекватен подход
26.10.2021
"Липсата на доверие в институциите доведе до ситуацията днес. Начинът, по който ГЕРБ управляваше епидемията доведе до това, че хората не повярваха, че това е заплаха за обществото. Но с това правителство и с този министър нищо съществено не се промени.
Повече
Кандидатите на „БСП за България”: Ще стигнем до всяко населено място и ще разговаряме с хората „очи в очи”
25.10.2021
Кандидатите за народни представители от ямболската листа на „БСП за България” продължават срещите си с още по-голяма интензивност. Вчера стартира обиколката им из региона със специално брандиран микробус. „Целта ни е да стигнем до всяко населено място и да говорим с възможно най-много хора – директно очи в очи”, сподели водачът Кристиан Вигенин.
Повече
Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета