Прочети повече
< >
НачалоНовиниНовиниКандидатите на „БСП за България”: Ще стигнем до всяко населено място и ще разговаряме с хората „очи в очи”

Кандидатите на „БСП за България”: Ще стигнем до всяко населено място и ще разговаряме с хората „очи в очи”

25.10.2021

„Ние познаваме проблемите на хората в региона, те нас – също. Стремежът ни е да споделим в непосредствени разговори с тях какво предлагаме като конкретни решения – и за областта и за страната като цяло. Ние държим на този директен контакт и пандемията, и ограниченията няма да ни спрат”, аргументира се Вигенин.

„Искаме хората да се убедят, че има професионалисти, които знаят как да се води политика и на национално, и на регионално равнище, така че България най-после да тръгне напред към икономическо възстановяване, но и да бъде социална държава, която осигурява по-високи доходи и достоен живот за всички“, допълни още зам.-председателят на БСП.

Срещите се провеждат на открито, като първа спирка вчера бе с. Бояново, с което водачът на листата е свързан от своето детство. Обиколката продължава и в други села от община Елхово, а след това и в останалите общини на региона.

Източник:netnews.bg

Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета