Прочети повече
< >
НачалоНовиниНовиниКристиан Вигенин, водач на „БСП за България” в Ямбол

Кристиан Вигенин, водач на „БСП за България” в Ямбол

31.03.2023

Ние знаем кой ни изпраща в Народното събрание, знаем какво сме обещавали и каква работа ни чака в парламента. Няма да Ви предадем!” – казва в заключителното си обръщение към избирателите водачът на „БСП за България” в Ямбол Кристиан Вигенин. Той призовава симпатизантите си за активност на вота на 2 април и е категоричен: „Вашите гласове в неделя са за истинската, реална промяна в България!

 

Заключително обръщение на водача на листата на „БСП за България” в област Ямбол Кристиан Вигенин:

В тази кампания отново работихме като единен екип. Успяхме да стигнем до всички общини, да стиснем хиляди ръце, да се срещнем с хора от различни професионални общности, с млади, със стари, с един широк кръг от хора, които ни отдадоха допълнителна убеденост, че това, което предлага Българската социалистическа партия в своята политика за следващия мандат, но и това, което постигнахме и защитихме през изминалите години, е това, от което те имат нужда. Това е, от което има нужда България!

И в тази кампания ние вървяхме с високо вдигнато чело, защото нашата политика, нашите идеи, личностите, които предлагаме, са спасението, бих казал, за един различен път за България.

 

Искам да благодаря на всички активисти на Българската социалистическа партия, които направиха възможна тази кампания и това ние да стигнем до толкова хора. Разчитаме на вас в неделния ден не само да гласувате, но и заедно да запазим резултата, който се опитваме да постигнем.

Искам специално да благодаря и на двамата кмета, които има Българската социалистическа партия в област Ямбол – Христо Христов в Болярово и Георги Георгиев в община „Тунджа”, защото те ежедневно в своята работа показват какво е, когато социалист управлява една община. Те са и пример какво би било, ако социалистите управляват България. Защото има огромна разлика в отношението към хората, към проблемите на общините. Благодаря ви за подкрепата и за този пример, който давате. И разбира се, на председателите на общинските съвети на БСП в област Ямбол!

Искам да ви кажа още няколко думи, които не са толкова за политиката, по-скоро за едно усещане, което добихме в тази кампания. Знаете ли, след всички тези срещи, си мисля, че политиката не е само проценти, не е брутен вътрешен продукт, не е дялове, още по-малко политиката не е скандали, не е компромати. Политиката, всъщност, е повече от това!

Политиката със сигурност не е и отклонените средства, тънкият асфалт, напълнените чекмеджета с пачки и кюлчета.

Политика е начин да мечтаем, начин да си представим една различна България в следващите четири години.

Политика е за това, заедно да помечтаем за това възрастните хора да живеят достойно, а не да избират всеки ден дали да си купят лекарства или да си купят хляб.

Политиката е затова да помечтаем младите хора да виждат смисъл да остават тук в България, да виждат смисъл да градят своя живот тук.

Политиката е затова младите семейства да отглеждат спокойно своите деца, а децата да получават добро образование, да бъдат здрави, да бъдат облечени и нахранени и да имат равен шанс с всички останали и със своите усилия да изградят своя живот именно тук. И именно децата да растат като родолюбиви българи и завършвайки образованието си, да допринесат със своите усилия България да върви напред.

Аз мисля, че тези мечти са възможни и те са възможни чрез гласуването ни, но те са възможни и защото Българската социалистическа партия в своите листи – не само тук, в Ямбол, но и в цялата страна, предлага хора, които знаят кой ги изпраща в Народното събрание. Знаят защо са там, знаят какво са обещавали пред вас. И можете да бъдете уверени, че в Народното събрание социалистите ще се борят ежедневно за всичко, което са представили пред вас в тази кампания. Ще се борят, колкото и да е трудно, тези идеи, които защитавахме в тези седмици, да намерят своята реализация.

И затова се обръщам към вас, към всеки един – помогнете ни да бъдем по-силни, помогнете ни да бъдем водеща политическа сила, от която ще зависят политическите процеси. Помогнете ни политиката, която отстояваме, политиката, от която България има нужда, да намери достатъчно силни поддръжници в следващото Народно събрание.

Аз вярвам в нас. Вярвам, че няма да ви предадем в нито един момент! Но още повече вярвам във вас, които ни подкрепяхте и които ще ни подкрепите в неделя и които няма да пропуснете нито един час то тук до неделния ден, за да получим още и още гласове, защото тези гласове в неделя са гласове за истинската, реална промяна в България!

Благодаря ви още веднъж и вярвам, че заедно ще постигнем успех. Номер 1 за победата! Номер 1 за успеха на България! Победа!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета