Прочети повече
< >
НачалоНовиниНовиниС амбиция за победа закри кампанията си във В. Търново „БСП за България“

С амбиция за победа закри кампанията си във В. Търново „БСП за България“

28.03.2023

С амбиция за победа в предстоящите парламентарни избори закри кампанията си „БСП за България“ в старата столица. На срещата пред своите симпатизанти в парк „Марно поле“ дойдоха всички кандидати от листата на 4-и МИР – В. Търново, а настроението на присъстващите подгряваха младата певица Ирена Трайкова и танцьорите на фолклорен ансамбъл „Искра“.

„Убеден съм, че в неделя ще постигнем много по-солиден резултат от предишните избори. Листата ни е най-млада в цялата страна, благодаря им за отдадеността! Политиката преди всичко е начин да изразим чрез нея нашите мечти – каква искаме да е България занапред. Да има посока на развитие, която да дава шанс на всеки един български гражданин да постига своя потенция. Тези мечти са прости и са свързани с това, зад което застава БСП – да виждаме възрастни хора, които живеят достоен живот, да не виждаме млади хора, които напускат страната, защото тук не виждат реализация, а отиват да слугуват на чужди държави. Българските деца да бъдат осигурени, здрави и с добро образование, а родителите да могат да дадат шанс на децата си. Да има равнопоставеност на бизнеса. Нашите мечти са да сме сигурни, че парите от данъци отиват по предназначение за подкрепа на хората, а не в чекмеджета и офшорни сметки. Време е тези мечти да започнат да стават реалност. Те минават през това в парламента да има ангажирани хора, които да правят това, което са обещавали по време на кампанията“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин.

„БСП стои зад своите идеи и програми и хората й не се страхуват да бъдат атакувани, а отстояват бъдещето на България. Вярвам, че това няма да остане без резултат. Господ ни помогна с номера, който ни се падна в тази кампания и ще покажем, че сме първи не само в бюлетината, а във всичко останало, защото е време БСП да получи своето достойно място в българската политика. Да си пожелаем победа и успех с № 1!“, завърши Кристиан Вигенин.

„Вятърът днес е вятърът на историческата и политическа справедливост, който предстои на 2 април. Вече 130 г. заслугата на БСП е такава, че тя трябва да бъде оценявана от всички поколения. Много хора искат да я няма БСП. Те искат да изчезне, защото тя е онази партия, която гарантира нормалната човешка справедливост за всеки един от нас. Когато една държава е зависима от външни господари, на нея не й трябва партия, която е независима. Трябват й партии, които изпълняват чужди нареждания. Единствено БСП остана във всички Народни събрания, защото не изпълнява поръчки, освен една – поръчката на българския народ“, заяви председателят на БСП във Велико Търново Михаил Михалев, която благодари на всички представители от листата и ги увери, че са се справили прекрасно и са стигнали до много хора.

„Сигурен съм, че нашият резултат на 2 април ще бъде по-добър и достоен. И ще даде онези необходими първи крачки нагоре на нашата партия, за да достигнем до мястото, което заслужаваме. Победата за нас не е само в цифри, а в това да влезем в сърцата на хората“, добави Михаил Михалев.

„БСП е единствената партия, която се грижи и за младите, и за по-възрастните. Като председател на младежкото обединение на БСП това за мен е много важно, защото ние младите сме бъдещето и ще бъдем двигателя да постигнем това, в което вярваме. Затова – на 2 април с №1, защото БСП го може!“, заяви Жулиета Войнова – най-младият кандидат от листата на „БСП за България“.

Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета