< >
Кристиан Вигенин: Всяко българско дете да има равен шанс за добро образование
08.07.2021
„БСП за България“ държи всяко българско дете да има равен шанс за добро образование,финансовите възможности на родителите не бива да са определящ фактор за качеството на образованието на децата, защото в противен случай бедността ще започне да се възпроизвежда генерационно, а това е недопустимо.
Повече
Кристиан Вигенин: Успяваме, защото сме отбор, обединени и силни
08.07.2021
Нашите ангажименти от предишната и от тази кампания остават, всички ваши искания са в нашата регионална програма за област Ямбол и се ангажираме да ги изпълним.
Повече
Кристиан Вигенин: Европейското финансиране трябва да се фокусира върху преодоляване на социалните неравенства и регионалните дисбаланси
05.07.2021
Допустимо е част от европейските страни да вървят малко по-бързо в различни сфери, но не може това да става практика. Има риск да се създаде вътрешен кръг, който да не може да бъде пробит, останалите страни ще се превърнат в периферия, която не може да влезе в кръга.
Повече
Кристиан Вигенин: Горд съм с това, което е БСП днес
01.07.2021
Ние години наред сме единствена опозиция на ГЕРБ, понесохме толкова удари. Оцеляхме и съм горд с това, което е БСП днес.
Повече
„БСП за България“ в Стралджа – Най-лековитата билка за по-справедлив живот е номер 4 в бюлетината
25.06.2021
На светъл празник – Еньовден, „БСП за България“ представи листата на коалицията в община Стралджа, като своеобразно откриване на кампанията. Номер 4 в бюлетината е най-лековитата билка, която ще излекува нашия обществено-политически живот и ще направи живота ни по-справедлив и по-солидарен, използвайте я на 11 юли.
Повече
Кристиан Вигенин: В следващия парламент ще предложа изцяло нов закон за пчеларството
26.06.2021
Cегашният закон е приет през 2003 г. и е поправян над 20 пъти, но с това не е станал по-добър. Законите и подзаконовите нормативни актове трябва да се правят съвместно с хората, които работят директно с тази проблематика.
Повече
Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета