< >
НачалоНовиниПредстоящи
Експертен Евронест семинар по енергийно сътрудничество
18.09.2012
Сред участниците ще бъдат членове на ЕП и на парламентите на страните партньори на Изток, както и експерти от индустрията, публичния сектор и научните среди.
Повече
Кристиан Вигенин ще вземе участие в конгреса на Социалистическия Интернационал
28.08.2012
Очаква се Конгресът да избере ново ръководство на Социалистическия Интернационал. Кандидат за председателското място е настоящият председател Георгиос Папандреу (ПАСОК, Гърция).
Повече
Общи усилия за създаване на работни места в страните от Западните Балкани
14.06.2012
Кристиан Вигенин ще участва в двудневен семинар "Общи усилия за създаване на достойни работни места в Западните Балкани", който ще се проведе на 14-ти и 15-ти юни в Скопие.
Повече
Студенти от УНСС спечелиха Национално студентско евросъстезание 2012
08.06.2012
В състезанието участваха близо 30 студенти от 5 университета в страната, като състезанието беше на теми свързани със зелената вълна в Европа, бъдещето на България в ЕС и солидарността между поколонията. Наградата е посещение на пленарната сесия на Европейския парламент в Страсбург през септември.
Повече
Документален филм събира всички нарушения на Избори 2011 в едно
07.06.2012
Сред първите, които ще видят филма са председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев и председателят на Групата на Социалистите и Демократите в ЕП Ханес Свобода. На прожекцията ще присъстват 15 журналисти от водещи български медии, поканени в Страсбург от евродепутата Кристиан Вигенин.
Повече
Конференция на тема: Арабската пролет днес - откраднати революции или демокрация в развитие?
04.05.2012
Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент, Съветът по външна политика на БСП и Центърът за европейски и международни изследвания (ЦЕМИ) организират конференция на тема: „Арабската пролет днес - откраднати революции или демокрация в развитие?”. Събитието ще се проведе на 7 май 2012 г.
Повече
Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета