< >
НачалоНовини
Криситан Вигенин:„БСП за България“ е за равен достъп до качествено образование и по-сериозни инвестиции на държавата както в образователната сфера, така и като помощ за семействата с ученици.
30.10.2021
Учители от Ямболска област подкрепиха приоритетите на БСП в образованието: нов модел на финансиране, безплатни учебници, преглед на учебното съдържание, 5% от БВП за образование, 1% за наука, достъп на всяко дете до качествено образование, включтелно в кризисната дистанционна форма, ежегодно увеличение на заплатите на учителите и др.
Повече
Кристиан Вигенин: Очаквахме от служебния здравен министър по-адекватен подход
26.10.2021
"Липсата на доверие в институциите доведе до ситуацията днес. Начинът, по който ГЕРБ управляваше епидемията доведе до това, че хората не повярваха, че това е заплаха за обществото. Но с това правителство и с този министър нищо съществено не се промени.
Повече
Кандидатите на „БСП за България”: Ще стигнем до всяко населено място и ще разговаряме с хората „очи в очи”
25.10.2021
Кандидатите за народни представители от ямболската листа на „БСП за България” продължават срещите си с още по-голяма интензивност. Вчера стартира обиколката им из региона със специално брандиран микробус. „Целта ни е да стигнем до всяко населено място и да говорим с възможно най-много хора – директно очи в очи”, сподели водачът Кристиан Вигенин.
Повече
Кристиан Вигенин: Искаме да върнем стабилността в страната, да дадем сигурност на хората и да покажем пътя напред към икономическо възстановяване и социален прогрес
24.10.2021
В селото, прославило община „Тунджа“ с героичното си минало и с родовата връзка с бащата на компютъра, беше открита предизборната кампания за парламент на тунджанските социалисти.
Повече
БСП откри кампанията си в Пловдив. Кристиан Вигенин: Ние сме истинската промяна!
23.10.2021
Водачът на листата на БСП в Пловдив Кристиан Вигенин и всички кандидат депутати от града откриха кампанията си на площад Централен.
Повече
Кристиан Вигенин: Силна група на „БСП за България“ ще помогне за по-голяма стабилност в парламента и в правителството
12.10.2021
В парламентарния вот БСП ще участва със силна листа от изявени професионалисти с доказан опит и уважавани хора от областта.
Повече
Изпрати на приятел
E-mail на получателя: *
Подател: *
Вашият E-mail: *
* Задължителни полета